Over ons

Wij zijn een mediabureau gericht op Websites & grafische vormgeving. Vanuit Steenwijk bouwen wij WordPress websites en maken wij huisstijlen voor zzp’ers en andere ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Door onze scherpe tarieven is Kleinsmit Media betaalbaar voor elke ondernemer.

Hoe gaan wij te werk?

Onze werkwijze

In het eerste deel van het project stellen wij vooral vragen en praten wij met onze klanten over wat zij graag willen. Wij willen een duidelijk beeld krijgen van wat de klant wil en wat er nodig is. Op deze manier kunnen wij een perfect product leveren waar beide partijen blij mee kunnen zijn.

Nadat wij de behoeften en wensen van de klant globaal hebben begrepen, kunnen wij beginnen met het ontwerpen van de website.

Als het ontwerp klaar is gaan wij verder met het installeren van WordPress en alle plug-ins die wij nodig zijn voor het project. Daarna zullen wij de pagina's een voor een gaan maken en de voorbeeldlinks naar de klant sturen. Dit maakt het voor ons gemakkelijk om feedback te krijgen en verzekert onze klant ervan dat deze een website krijgt die hij wil.

Nadat alle pagina's in WordPress zijn ontwikkeld, delen wij een laatste voorbeeldlink met onze klant. Wij zullen het resultaat bekijken en elk detail bewerken om de website perfect te maken. Na een laatste check gaan wij de website live zetten en de nodige optimalisatie voor Google geven.
Justin Kleinsmit

Justin Kleinsmit

Eigenaar & uitvoerder

Ik ben dit bedrijf begin 2019 gestart met de bedoeling om opdrachten uit te voeren voor mijn portfolio. Na 2 maanden ben ik mij gaan richten op webdesign. Ik streef naar een mooi eindproduct en een fijne samenwerking met de klant. Heeft u vragen over mij of Kleinsmit Media? Neem dan contact met ons op.

Wij werken o.a. voor: