Advies

Advies

Strategie & advies

Elk project begint met het ontwikkelen van een sterke strategie. Als klant heb jij een idee en daarvoor is een site nodig. Maar wat is het achterliggende idee van deze site? Wat is jouw verhaal? En waar wil je naartoe? Stap één is voor ons daarom altijd om ons goed in jouw bedrijf te verdiepen en naar je ideeën te luisteren. Alleen door jouw bedrijf te leren kennen kunnen we die ideeën vertalen naar een succesvolle strategie. Op basis daarvan bekijken we welke functionaliteiten nodig zijn en welke functionaliteiten je juist niet nodig hebt.

Eerste kennismaking

Kleinsmit Media onderscheidt zich door een persoonlijke benadering. Wij laten graag zien wie we zijn en wat onze ervaring is. Uiteraard zien wij ook graag de mens achter onze klanten, wat zij belangrijk vinden en waar hun expertise ligt. Jij moet in eerste instantie vooral bezig zijn – en verstand hebben van – je eigen business. Wij sluiten aan als specialisten op ons vakgebied. Het is belangrijk dat wij weten welke ondersteuning wij kunnen bieden voor welke discipline. Elk project begint daarom met een eerste kennismaking, met oog op een langdurige, succesvolle samenwerking.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Gratis adviesgesprek aanvragen

Eén telefoontje, 20 minuten van je tijd, wanneer het jou uitkomt en we geven antwoord op al je vragen. Na dit gesprek weet jij:

  • Hoe jouw project aangepakt kan worden
  • Aan welk kostenplaatje je moet denken
  • Of ons dienstenpakket aansluit bij jouw doelen

Twijfel je nog? Niet doen! Het is een eerste kennismaking en je zit nog nergens aan vast. Blijken we geen match te zijn? Geen probleem! Wel een match? Dan gaan we graag met je rond de tafel om te kijken hoe we jouw wensen kunnen vertalen naar technische oplossingen.

Gratis adviesgesprek

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Tevreden klanten

CBNN Beveiligingstechniek
2023-07-15
Wij van Camerabeveiliging Noord-Nederland zijn zeer tevreden over de samenwerking met Justin. Hij heeft een mooie website opgeleverd, reageert snel en begeleid ons bij het maken van aanpassingen. cbnn.nl
Justin
2023-05-25
Justin heeft me goed geholpen met me website. Snelle levering en zeer goed communicatie!
jorinde schaapman
2023-02-24
Klein Media heeft ook onze mooie website gemaakt! Heel tevreden. Top dienstverlening, keurige en prettige communicatie en een zeer aardige jongeman. Een aanrader dus!
vwCarEnthusiast
2022-12-13
Zeer goed te spreken over! Hun werk leuk contact ook
Remco Bron
2020-09-24
De gemaakt websites zijn echt van professionele kwaliteit. De websites van Kleinsmit Media zien er niet alleen professioneel uit, maar zijn daarin tegen ook heel duidelijk en strak. Ook de eigenaar is zeer klantvriendelijk en ook goed contact mee te krijgen. Dus als je op zoek bent naar een Webdesigner is dit het bedrijf om eens een kijkje bij te nemen. Prijzen zijn niet duur, en je kan precies overleggen over wat je allemaal zoekt in je eigen website. Kleinsmit Media is echt zeker een aanrader!