WordPress website

WordPress website

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS. Een CMS is een content management systeem. Het systeem maakt het makkelijk om (ook zelf) pagina’s, afbeeldingen en andere content te creëren en beheren.

Dit is het WordPress admin gedeelte, ook wel de achterkant van je website genoemd.

Onze adviezen

Als het gaat om het bouwen en beheren van een website, is WordPress een van de meest populaire platforms die er is, maar het is belangrijk om een paar belangrijke adviezen te volgen om ervoor te zorgen dat je WordPress-website zo effectief en efficiënt mogelijk is.

  1. Ten eerste is het belangrijk om regelmatig back-ups te maken van je website. Dit kan worden gedaan met behulp van een plug-in of handmatig via je webhosting provider. Door regelmatig back-ups te maken, ben je altijd in staat om je website te herstellen in geval van een technisch probleem of hackaanval.
  2. Ten tweede is het belangrijk om regelmatig updates uit te voeren op je WordPress-website en de bijbehorende plug-ins en thema’s up-to-date te houden. Dit zorgt ervoor dat je website altijd up-to-date is en dat eventuele beveiligingslekken of bugs worden opgelost.
  3. Daarnaast is het belangrijk om te investeren in kwalitatief hoogwaardige en veilige plug-ins en thema’s. Maak altijd gebruik van plug-ins en thema’s van betrouwbare en gerenommeerde bronnen om ervoor te zorgen dat je website veilig blijft en goed functioneert.
  4. Tot slot is het belangrijk om een sterke wachtwoordbeveiliging te gebruiken voor je WordPress-website en om regelmatig de toegangsgegevens te wijzigen. Dit helpt om je website te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en hackaanvallen.

Door deze adviezen op te volgen, kun je ervoor zorgen dat je WordPress-website veilig en effectief blijft functioneren.

Hulp nodig bij het onderhouden van je WordPress website?

Voor €25,- excl. BTW per maand zorgen wij voor het:

  • Bijhouden van WordPress, plug-in en thema update’s
  • Verhelpen van technische problemen op de website
  • Maken van een maandelijkse volledige website back-up

Justin Kleinsmit | Eigenaar en webdesigner

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekennen?