Ons werk

Waar we TROTS op zijn:

Doogee Macbook Mockup

Doogee

✓ Webshop

Computerhulp Macbook Mockup

Computerhulp Steenwijk

✓ Logo | ✓ Website

Jorinde Macbook Mockup

Camperverhuur Drenthe

✓ Logo | ✓ Website

stefancomputers Mockup (portfolio)

Stefan Computers

✓ Website

Jdos Mockup (portfolio)

JDOS ICT Solutions

✓ Logo | ✓ Website

Wij werken o.a. voor:

Wat zeggen onze klanten

Justin heeft voor ons de prachtige website www.camperverhuur-drenthe.nl gemaakt! Fijne samenwerking, goede afspraken en professionele website geleverd. Heeft kennis van zaken, zeker een aanrader dus!
Kleinsmit media is zeer flexibel, goed overleg, en creatief met oplossing, kortom goede partner om samen te werken. Levert werk op tijd af.
Eind 2019 was JDOS ICT Solutions aan een opfrisbeurt toe. Dat wil zeggen, het logo en de website. Kleinsmit Media heeft dit opgepakt en met een mooi resultaat zijn we weer bij de tijd. Voor een ieder die met soortgelijke plannen rondloopt; Kleinsmit Media is een prima partner om dit te regelen. Aanrader!
Justin geeft een zeer professionele en duidelijke uitleg, denkt mee en is creatief in het bedenken van ideeën en vormgeving. Kleinsmit Media geeft je het gevoel dat zij echt een onderdeel is van je bedrijf. Geen verkooppraatjes en mooie verhalen, maar samen een mooie website neer zetten.

Over ons

Kleinsmit Media is een mediabureau gespecialiseerd in Webdesign en Grafische vormgeving, gericht op het MKB. Onze prijzen zijn scherp en daardoor betaalbaar voor elke ondernemer.