Onze
blog post website

De 5 voordelen van een WordPress website

Wat is WordPress? In deze blog geven wij jou 5 voordelen van een WordPress website. Maar eerst wat is WordPress eigenlijk? WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je een website kunt bouwen en onderhouden. Ooit begon WordPress als simpel blog-systeem, waarin de home-pagina van je website altijd je laatste (blog)berichten liet zien. Inmiddels kun je met … De 5 voordelen van een WordPress website Lees verder »

Website vernieuwing of onderhoud

Website vernieuwing of onderhoud?

Is uw WordPress website toe aan vernieuwing? Of wilt u uw website laten onderhouden? Voor deze diensten bieden wij zeer scherpe prijzen aan. Wij kunnen bijvoorbeeld uw bestaande website vernieuwen of, een compleet nieuwe WordPress website voor u bouwen. Heeft u het als ondernemer te druk om uw website zelf te onderhouden? Geen probleem! Wij … Website vernieuwing of onderhoud? Lees verder »

Website JDOS

Nieuwe website JDOS ICT Solutions

Voor JDOS ICT Solutions hebben wij een nieuwe WordPress website en logo mogen realiseren. Neem een kijkje op de website:www.jdos.eu Jan bedankt voor de fijne samenwerking!

Over ons

Kleinsmit Media is een kleinschalig media bureau gespecialiseerd in webdesign en grafische vormgeving. Wij staan gereed uw bedrijf te helpen met o.a. WordPress webdesign en het ontwerpen van een huisstijl.

© 2020 Kleinsmit Media | Privacy